Wie zijn wij?

Ondek ons familiebedrijf achter de schermen

Ons bedrijf is gelegen in het hartje van West-Vlaanderen. Hier leiden Caro, Ann & Sander het familiebedrijf Landbouwwerken Vereecke die gespecialiseerd is in landbouwwerken, grondwerken en transport. Samen met hun chauffeurs zorgen zij elke dag voor tevreden klanten.Wij beschikken over een jong en goed onderhouden machinepark zodat wij vlot al onze werken tot een goed einde brengen.Ook door onze jarenlange ervaring is Landbouwwerken Vereecke BVBA de juiste partner voor een vakbekwame service. Ons bedrijf biedt u graag haar diensten aan voor uiteenlopende opdrachten zoals op onze website vermeld.

Historiek

1960- Oprichting

De firma Vereecke Robert werd opgericht in 1960 door Vereecke Robert. Er werd gestart met een Ford Major als tractor en een ploeg. Reeds een jaar nadien begon Robert te dorsen met een Clayson M103 en breidde hij zijn dienstengamma uit met het aanbieden van persen en mest spreiden.

image

1992 - Overname Caro

In 1992 nam Caro samen met zijn vrouw Ann de zaak over van zijn vader. Hierbij werd de vennootschap Landbouwwerken Vereecke NV opgericht.

2017 - Landbouwwerken Vereecke bvba

In 2017 werd Landbouwwerken Vereecke NV Landbouwwerken Vereecke BVBA. Ook hun zoon Sander komt in de zaak.

image

Contacteer ons

Kunnen wij iets betekenen voor u? Contacteer ons vrijblijvend.

Onze gegevens